Massage

CVR 31 01 31 00 - 4ubody SportsClinic - Åmosevej 53A - 4450 Jyderup - 2176 9194 - info@4ubody.dk

Massage hos 4ubody

Jeg giver fysiurgisk massage på klinikken, dette er en massage som er med til at blødgøre muskulatur og vores væv, dermed opnåes en større blodgennemstrømning. De ophobede affaldsstoffer i din muskulatur udskilles og lettere når du får massage.

Om din muskulartur overbelastet af arbejde eller sport er som udgangspunkt underordnet, det vigtige er hvad massagen kan gøre for dig, den kan afhjælpe muskelsmerte, forbedre musklens smidighed og mindske spændinger. Efter opvarmning af musklerne går jeg i dybden og fjerner myoser og spændinger.

Fysiurgisk massage er en god måde til at få dit bevægeapparat - muskler / sener og led til at fungere optimalt.

Du skal ikke medbringe noget når du kommer, der er lagner og en god briks. Du skal tage ur / smykker og tøj - dog ikke undertøj - af, under selve massage bliver du tildækket af et lagen, undtaget der hvor du får massage.

Efter du har fået massage kan der kommer forskellige reaktioner, alt fra befriende gråd til ro og glæde alt er normalt, for at hjælpe med at få udledt de affaldsstoffer som skal udledes igennem urinvejne, er det vigtigt at du drikker masser af vand resten af dagen, gerne 1-2 liter, normalt reaktion er også lidt mørkere urin.

Du kan opleve ømhed 1-2 dage efter en behandling, samme ømhed som efter træning, denne forsvinder dog hurtigt igen. Skal du i konkurrence er det vigtigt at du har dette med i dine overvejelse inden du booker tid.

Der er også muligt at lave virksomhedsaftaler, for mere information omkring dette skal jeg kontaktes

 

Priser 01.01.14

 

30 min 300,00

 

60 min 500,00

 

90 min 700,00

 

Kinesio

Tape 80,00

 

Du vælger frit om det skal være massage, akupunktur eller en kombination