Kinesio Taping

CVR 31 01 31 00 - 4ubody SportsClinic - Åmosevej 53A - 4450 Jyderup - 2176 9194 - info@4ubody.dk

Kinesio Taping hos 4ubody

 

Hvad er kinesio taping, du har sikkert set diverse sportsfolk løbe rundt på den ene eller anden bane eller hal med dette farvet tape. Det er en tape som kan afhjælpe smerte ved at hæmme en muskel eller styrke den modsatte muskel. Der er ingen medicamenter eller smertestillende stoffer i dette tape. Det er 100 % lærredstape som er elastisk og med lim på bagsiden.

 

For at give dig en introduktion til tapen har jeg kopiet nedenstående fra opfinderen af Kinesio Taping Dr. Kenzo Kase

 

" I begyndelsen af 1970'erne eksperimenterede japanske læger med alternative behandlinger, såsom behandling med ultralav temperatur, til ortopædiske lidelser. Mange diagnoser krævede operation og / eller indlæggelse. Andre kunne ikke behandles effiktivt. Efter at have studeret kinesiologi og efter at have taget en afsluttende eksamen fra en kiropraktorskole i USA, blev jeg opatget af at kombinere disse to principper og udvikle en lettere og mere effektiv behandlingsmetde.

 

Efter en lang forsøgsperiode udviklede jeg så i 1973 "Kinesio Taping"

 

De fleste patienter kom til min klinik som sidste udvej mht. deres kroniske sygdomme / funktionelle lidelser. Kinesio Taping har givet virkeligt gode resultater mht de pågældende sygdomme / lidelser, som ikke var blevet kureret af andre behandlinger.

 

Efterhånden som undersøgelsen skrider frem har effektiviten af tapening overgået de oprindelige forventninger. Tapening afslapper ikke bare muskelspændinger, men forbedre også blod- og lymfegennem-strømningen og er effiktiv til neurologiske symptomer via hudstimulation. Efterhånden som tape og tapeningteknikkerne er blevet bedre, er antallet af applikationsmåder steget. Alt mit tidligere arbjde er blevet samlet i denne bog for at gøre den mere praktisk og lettere at forstå vha. beskrivelser af forskellige symptomer og tapepåsætninger.

 

Kinesio Taping bliver stadig bedre. Indsamling af erfaringer og data fra forsøg og virkelige behandlinger kan resultere i udvikling af nye behandlinger med tapening. Mit håb er, at læseren snart må blive befriet for sin pine"

 

Dr. Kenzo Kase

 

 

 

Priser 01.01.14

 

30 min 300,00

 

60 min 500,00

 

90 min 700,00

 

Kinesio

Tape 80,00

 

Du vælger frit om det skal være massage, akupunktur eller en kombination